2012

Nej men gott nytt år då! hoppas ni får ett jätte bra nyår! ciiiaaao
Mathilda

swim swam swum

Kanske inte blir så många inlägg ändå eftersom mitt lov kommer bestå av endast träning känns det som. GÖTT! (Y)
det kommer bli 16 simpass (32h) 5gympass (5h) och kanske lite eget extra. Önskar bara att jag var på träningsläger på ett lite varamre ställe som Calella! Istället får vi vara kvar och frysa i kalla Sverige...
Mathilda

The day before x-mas

Kankse blir lite mer uppdateringar av mig nu under lovet, men vi får se hur det blir med det. Bytte julklappar med Marcus igår och nu längtar jag hur mycket som helst till imorn så man får öppna dem!
Mathilda
åå sötis!♥
Förresten har klippt av typ allt mitt hår omgomg! vad ovant det är! syns inte så bra på bilden dock.

Shoes

Alltså guuuuuud! jag vet att många inte tycker att dessa skor är snygga men jag tycker dem är grymma! haha dem är så fula så dem är snygga!!
Mathilda

†saturday†

Idag har jag varit och fikat på Pause med tjejerna i klassen, eller ja hälften av dem eftersom alla tyvärr inte kunnat komma. Trevligt och mysigt var det i alla fall. Det måste vi göra om!!
Hoppas ni har en jättebra helg! hörs någon gång i framtiden hej då!
Mathilda
Körde på lockar idag, funkar ju det med.

Drink to that

Har inte så mycket tid till att blogga just nu. kommer tillbaks när jag har något viktigt att säga.
Mathilda

Björn Gustafsson

Björn Gustafsson har ju varit borta ett tag nu. Visst han hade typ en replik i filmen kronjuvelerna men han har ju typ försvunnit. Och nu dyker han upp i Kanal 5 norska julkalender expedition: julklapp. Det är verkligen det sämsta jag har sett kunde han inte ha gjort något bättre när han väl kom tillbaka? klicka på länken så får ni se andra avsnittet där Björn Gustafsson är med i början men han heter Håkan.http://www.kanal5play.se/program/play/expeditionjulklapp-s01e02
Mathilda
Gör det du alltid gjort så blir det mycket bättre!

RSS 2.0