Something new

Måste bara passa på att visa lite nytt som jag införskaffade mig igår! Kram mathilda


Big brother

Ja så var det söndag igen. Kan beskriva denna vecka med två ord nämligen big brother. Om man börjar kolla går det verkligen inte att sluta! Man måste kolla på alla avsnitt klipp också vidare och överallt går folk och pratar om det! Jag älskade förra sesongen och den här verkar också väldigt bra! Hoppas ni har det bra!
Mathilda


Geek

kände för att blogga lite nu när jag har någonting att skriva. Det är som sagt ett år sedan jag och Marcus blev tillsammans idag. Inte något jätte speciellt faktiskt, tycker det är töntigt med folk som skriver : åå älskar dig otroligt mycket klarar mig inte utan dig, vill leva med dig för alltid osv. också har dem varit tillsammans i typ 1månad. Jag älskar Marcus det är inte det men man vet ju liksom inte om det kommer hålla för alltid eller kanske bara en vecka till. Man får alltid hoppas på det bästa! ♥ måste passa på att berätta att i Torsdags blev jag officiellt en meganörd då jag både fick A på fysikprovet och skaffade tandställning!
Mathilda

Addiction

En tråkig men kanske bra men ändå jobbig nyhet är att jag är övertränad. Min kropp orkar inte med längre och det funkar inte på träning eller tävling. Jag tar i för mycket på alla träningar även om det är återhämtning, jag tar det aldrig lugnt och är ofta spänd. Detta kommer nu bli en sjuk omställning för mig som måste gå från 16 timmars träning per vecka till ynka 7 timmar. Det är mer än hälften men som tur är så är det bara första veckan och sedan kommer jag långsamt att börja träna hårdare. Jag vet att många inte kommer orka läsa texten eller bry sig men jag skriver för dem som bryr sig och jag vet även att många kommer säga "vad var det jag sa". Bilderna är tagna från karolinas blogg http://karoliiinan.blogg.se/ . Hoppas ni mår bra! Ciaaoo
Mathilda


Valentine's day

Ja så var det alla hjärtans dag då! Har haft en riktigt soft skoldag med lunch på lilla Siam med Linnea och sara! Kände mig som världens bästa flickvän som bakade alla hjärtans dag cupcakes hela lördag kväll till min pojkvän Marcus. Dagen var allmänt bra med mycket skratt! Dagens citat av engelsk läraren: gjorde ni rätt med does och buys? Haha jag höll på att dö (dålig humor) bilderna har jag lånat från saras blogg http://londonblondin.blogg.se/


confused

Känner mig ganska förvirrad just nu så bilden får tala.
Mathilda

Längtan

Det är så skönt att ha något att längta till nu när det är så j*vla kallt ute!
mathilda
förövrigt saknar jag mit hår suuuuuper mycket men jag var tvungen att klippa av det för jag orkade inte med det långa håret dock ångrar jag mig nu!

Monday Tuesday and so on

Jaha då var den här veckan snart slut då, det är sjuk hur fort det går! Snart sommarlov (bara 131dagar kvar..)! I veckan har jag hunnit med att  bli bjuden på sibylla av sara, tack igen!, simmat ganska mycket, gymmat gått i skolan och allt sånt tråkigt och igår var vi några tjejer från simningen som åt på lilla siam både varmrätt och efterrätt! MUMS! Här kommer några bilder från veckan:
bild från i onsdags då vi hade drog dag på skolan och lunch på sibylla med sara och linnea
i torsags hade vi yoga med klassen, haha stelast i klassen CHECK!
FREDAG! effterätten på lilla siam: mango och hallon sorbet! omnomnomnom

RSS 2.0