The end

ja så var det nästan slut på den här dagen då. avslutar den här sköna söndagen med tända ljus, Håkan och världens bästa bok som jag inte kan hålla mig ifrån att läsa! det kommer även komma två böcker till som följer på denna och även film. godnatt ♥
Mathilda

Sunday

Goddag! Idag är det äntligen söndag mysigaste dagen på hela veckan! fast lördag är ändå bäst! Imorse myste jag med marcus en stund innan han skulle hem och jag skulle till mamma. trevligt, trevligt. Nu är jag alltså hos mamma och har en hel dag med läxor framför mig.... woop woop! hoppas ni får en bra söndag! ciaaao
Mathilda
haha du är bäst!♥

m&m

väntar på att marcus ska komma hit på middag och senare ikväll blir det till att mysa framför någon bra film. ha en bra helg!
mathilda

planer

Alltså helt sjukt vad jag blev peppad på att bara åka när jag och linnea planerade lite imorse om vart jag, Linnea och Sara ska åka efter studenten. Det är så sjukt länge kvar men man kan ju få ha drömmar! Vi har ändrat oss typ tre gånger sen i höstas om vart och när vi ska åka men det här som vi planerar nu är helt sjukt! Har dock redan börjat spara så pengarna kommer inte att vara ett problem i valet av resa! ååh hoppas verkligen det kommer bli av! Det vi har planerat är verkligen en sak man måste göra innan man dör!
Mathilda
lite osammanhängande bilder men en ledtråd till resan vi planerar. haha sjukt långt kvar bara..

Nyheter

Ja det är inte alltid lätt att säga nyheter...
Mathilda

I want to kill everybody in the world

ÅÅh är du tvungen att komma till Sverige just när det är jsm/sm i simning?!
Mathilda

Hej igen..

..Tror det var över två månader sen jag bloggade, aja, jag har väldigt lite tid för att sitta och blogga just nu. Största delen av min tid går åt skolan och allt som ska göra till studenten, sen jobbar jag och tränar vilket ger resulatet noll tid för att göra detta. Egentligen spelar det ingen roll för det är inte så många som läser denna blogg och Mathilda gör ett ganska bra jobb själv ;).Men jag ska ge det en chans föröska uppdatera er om mitt liv så kanske bloggen blir intressantera eller tråkigare, resultatet återstår att se!Ciao.



avslutar med lite smarta ord från weheartit, amanda

I♥swimming

Hej jag heter Mathilda! 16 snart 17år och har inget liv som dem flesta redan vet. Anledningen till varför jag inte kommer blogga så mycket nu är att mina dagar ser ut såhär:
Måndag: skola 8-16.40  simning 17.30-20.00
Tisdag: simning 8.00-10.00 skola 12.25-16.25 simning 19-20.30
Onsdag: simning 8.00-9.30 skola 10.25-17.00 simning 18.30-20.00
Torsdag: simning 8.00-9.30 skola 11.15-15.50 gym 16.00 till ungefär 17.30
Fredag: gym 8.00-9.30 skola 10.35-13.55 simning 16.00-18.00
Lördag: simning 8.00-10.00 gym 11.00-12.15
Söndag: LEDIG
Ja ni som säger att ni har mycket att göra.. här har ni mitt schema plus att jag går natur men jag älskar det och jag vill inte ändra på något! hörs någon gång!

hello

Idag åkte jag till brunflo och var med amanda och karin. Det var riktigt trevligt och det är skönt att dem inte förändrats så himla mycket sen nian, känns som för ett år sen igen! haha samma gamla knäppa humor! Ni är bäst!
Mathilda
9C

Bonne nuit


Hair

åå längtar som en tok till att mitt hår växer ut igen! det var skönt att klippa av det (12cm) men nu går det inte att göra något med det. Det ända som går är att platta och ha utsläppt.... Till sommaren när mitt hår växt ut igen och blivit sådär lagomt solblekt då ska jag göra såhär.
Mathilda
Bilden är tagen från http://imfancy.blogg.se/

Boo

Måste bara visa världens sötaste hund! vill bara ta upp han och krama ihjäl han!!!
Mathilda


GYM†

Hejsan! har varit rätt så mycket träning nu på lovet så har inte så mycket tid till att blogga och när det är skola har jag ännu mindre tid så det kommer komma ett inlägg lite då och då när jag känner för det. Idag har jag i alla fall simmat på morgonen och det gick jätte bra det känns verkligen att teknink tips kan göra så mycket! Nu i eftermiddag ska jag gymma och jag känner på mig att det kommer bli ett riktigt jobbigt pass! Efter gymmet så åker jag till ås för att sova hos marcus. Är så glad att jag har en kille som tränar samtidigt och nästan lika mycket som mig! snart ett år med världens knäppaste ginger!♥ Kram
Mathilda
haha bilden är från när vi åkte hem från sum sim i somras och det blev världens spöregn!

LOVE

I´m off to marcus. mys mys♥
Mathilda

Nytt

Startar det nya året med att visa lite nytt som jag köpte i fredags på stan. Inte för att det blev så mycket men en liten del av julklappspengarna är i alla fall spenderade. Hoppas ni hade en bra kväll igår! kram ♥
Mathilda
1. puderborste-kicks
2.svartglittrigt nagellack-Isadora
3.Lösögonfranslim-Kicks
4.Concealer-Make up store
5.puderfoundation-Make up store
6.concealerpensel-Kicks

RSS 2.0