Mys

Har världens mysigaste katt hemma nu! önskar verkligen att jag kunde få en egen!
Mathilda



Memories

2008

2009

2010

2011 sommar



Gud vilka minnen! 


Justin

Justin Bieber! ♥ Nu vill jag ha jul!


Hello baby

Såg att amanda ändrat designen lite här på bloggen. Snyggt Amanda! (Y) Igår var jag hemma och vilade hela dagen eftersom jag är sjuk. På kvällen var jag med Alice och vi drack årets första julmust! mums! ♥ Idag har det blivit att göra läxa hela dagen weehåååå!
Mathilda

haha oj vad jag längtar till jul så jag kan få en ny kamera!


23 oktober 2011

önskar helgen var en dag längre, skulle nehöva en sovdag.
Idag tänker jag i alla fall sitta framför tv:n och kolla på the city marathon. amanda

une tresse

saknar det franska språket....


försökte få en bra bild men det var rätt så svårt pga min kamera. ha en bra lördag allihopa för det ska jag ha! ciaaaooo!
Mathilda


In my kitchen

IT´S FRIDAYY FRIDAYY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY! ♥ hade sovmorgon idag och började inte för än 10.35 och slutade redan 13.55 sooft! Efter skolan blev det gym och nu sitter jag här och kollar på Idol. Kan inte Linni åka ut någon gång? hoppas ni har en grym fredag! hörs hej!
Mathilda



tomorrow



 

|BIKBOK|

Så här skulle jag vilja se ut i morgon. amanda

 


Nothing but the best

har inte tid att blogga eftersom det är så mycket plugg och simning men livet leker! har inte så mycket mer att säga. hoppas ni har det bra! längtar förövrigt sjukt mycket till jul! hörs sen ciaaaao!
Mathilda


content

Jag älskar känslan när man gjort något bra. När man kan vara nöjd och stolt för att man klarat vissa saker. Dem tillfällena är få men väldigt värdefulla.
Har varit på simtävling hela helgen i Brunflo. Loppen har för det mesta gått okej men vissa lopp har gått jätte bra och jag kan känna mig nöjd med tävlingen som helhet. Imorn slutar lägerveckan och det är dags för två veckors plugg! sen är vi lediga igen! hoppas ni har det bra! hörs
Mathilda
kan inte ladda upp någon bild för det är något fel........


It´s Friday

Har precis fixat mig och ska bara göra ordning lite pastasallad sen beger jag mig till kansliet för lite träningslära. Hoppas ni har en bra dag! Vi hörs!
Mathilda
Todayslook:


Bejb


min ekorre ♥. amanda

Immature

Känns som om allt är väldigt soft just nu kanske lite för soft. Är van vid att ha väldigt mycket att göra men nu har man verkligen ingenting att göra! Simma skola simma igen blev det för mig idag. Gick väldigt bra på simningen idag och jag hoppas det håller i sig tills tävlingen i helgen! Hoppas ni mår bra! syns!
Mathilda


In school


--

amanda

Swim

Har precis kommit hem från träingen! gick helt okej. Det ska heller inte gå super bra nu eftersom vi inte ska vara snabba för än i helgen så det känns bra! för er som fattade något av det jag sa... Ska nog sova snart eftersom vi har träning igen klockan åtta på morgonen! LML! hoppas ni mår bra! syns någon gång ciaaaaao!
Mathilda


+++


Nails

Isadora Wonder Nail: 631 GRAPE JAM



Saw

Nu blir det filmmys med familjen! mysigt. saw 6 blir det! Äntligen är det någon i familjen som kommit på att filmerna är bra så nu vill alla se dem! Ha det så bra! hörs och syns!
Mathilda


New in

Önskade att det skulle börja snöa och fick som jag ville! Har precis kommit hem från träningen i brunflo som gick helt okej. Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda inför den kommande lägerveckan med förhoppningsvis mycket träning! Här kommer bilder på det jag köpte igår. blev bara lite smått sådär.
Mathilda

Hårsmycke: ur&penn

Bustier: Gina Tricot

Skjorta: Monki


Frosty

Sitter hemma hos Marcus och har precis ätit frukost. Igår var jag på stan och hittade lite grejer som jag kan visa senare. Hittade även en ap snygg vinterjacka som jag funderar på att köpa. På kvällen blev det lite filmmys med Marcus. Trevligt, trevligt! ♥ Kan inte låta bli att längta till vintern! Längtar till snö och jul! åå kan det inte börja snöa nu!
Mathilda

Saturday

Har precis gjort mig i ordning och nu ska jag till stan med mami. Ska kolla på vinterjacka och lite annat. Efter staden beger jag mig till ås för lite lördagsmys med Marcus. Äntligen helg! som jag har längtat! Hoppas ni mår bra! hörs hej!
Mathilda




----


Weekend

längtar så otroligt mycket efter helg nu! har haft sjukt mycket läxor prov och träning och jag känner att jag behöver få vila och bara göra något roligt! Tur att vi bara har en skoldag kvar den här veckan sen är det verkligen helg! Vi som går NIU och VSP har även lägervecka nästa vecka så vi slipper gå till skolan. så skönt det ska bli! Här kommer en dagens outfit och en dagens saknade. ♥

väldigt mörk bild jag vet

dagens saknade ♥

Längtar efter något som kan rädda mig













About that

Fick en kommentar på inlägget http://aandmstyle.blogg.se/2011/october/nagot-nytt.html#comment. Frågan var vart linnet kommer ifrån och det kommer från H&M och kostar 149 riksdaler.
Amanda


Pictures

Skolfoto idag alltså! Känner att det inte är riktigt min grej och jag tror många kan hålla med mig om detta. Kortet blev säkert jätte dåligt som vanligt men det är ju inte hela världen! Förövrigt har vi sjukt mycket läxor men livet leker! hoppas ni mår bra!
Mathilda


Bjuder på dem här otroligt oseriösa bilderna!


Cozy

Igår var jag på simtävling i sundsvall och det gick väl okej vissa lopp är jag nöjd med men vissa kunde verkligen ha gått bättre. Gick i alla fall bra med tanke på hur hårt jag har tränat sensaste veckorna och vilken sjuuuuuk träningsvärk jag hade. Ska nog inte gymma ap hårt dagen innan en simtävling igen. Idag har jag vart på middag med simgruppen och det var så mysigt så! ♥ Nu sitter jag i mitt mysiga rum hos mamma och lyssnar på mys musik ha det så mysigt!
Mathilda


Något nytt

amanda

RSS 2.0